Maltepe Kombi Petek Temizliği

Maltepe Kombi Petek Temizliği

Maltepe kombi petek temizliği hizmetimiz, profesyonel petek temizleme cihazlarımızla adresinize gelip kombi peteklerinizin temizliğini yaptığımız bir hizmettir. Maltepe kombi petek temizliği ile peteklerinizin içerisindeki birikmiş kirli su yüsek basınçlı cihazlarımız ile dışarı atılır ve kombi peteğinizin içerisindeki tıkanmış kısımlar açılarak peteğinizin tam kapasite ile ısıtma yapmasını sağlar.

Maltepe kombi petek temizliği fiyatı ne kadar?
Maltepe kombi petek temizliği fiyatları evinizde yer alan kombi peteği sayısına göre değişiklik göstermektedir. Maltepe kombi petek temizleme hizmetimiz 950₺ fiyatla verilmektedir. Evinizdeki kombi peteği sayısı daha fazla ise her petek için ek ücret oluşabilmektedir. Sık aralıklarla yaptığımız maltepe kombi petek temizliği kampanyamız ile en uygun fiyatlarla kombi petek temizliği hizmeti alabilirsiniz.

Maltepe kombi petek temizliği neden yaptırmalısınız?
Petekleriniz belli bir süre sonra kirli suyu peteklerde dolaştırarak sağlıksız bir hava ortamı sunmaktadır. Ayrıca peteklerinizin içinde dolaşan kirli sudan dolayı peteklerinizde tıkanmalar yaşanması sebebiyle ısıtmada ciddi verimsizlikler yaşarsınız.

Maltepe kombi petek kaç yılda bir yapılmalı?
Maltepe kombi petek temizliği hizmetini 2 yılda bir almanızı öneririz. Böylece petekleriniz maksimum seviyede ısıtma sağlayacak ve kir pas gibi etkenlerden dolayı çürüme yapmayacaktır. Ayrıca maltepe kombi petek temizliğini iki yılda bir yaptırarak kombi peteklerinizi de bu süreler içerisinde garanti altına almış olacaksınız.

Maltepe kombi petek temizliği garantili mi?
Maltepe kombi petek temizliği hizmetimizle verdiğimiz hizmetler 1 yıl boyunca garantilidir. Bu süre boyunca aldığınız hizmetle ilgili yaşadığınız her türlü problem garanti kapsamında ücretsiz olarak giderilecektir.

Maltepe kombi petek temizliği işe yarıyor mu?
Maltepe kombi petek temizliği hizmetimiz sonucunda tam kapasite ile çalışan peteklerinizle maksimum verimle ısıtma sağlarsınız. Bunun sonucunda doğalgaz kombi cihazınız daha az çalışarak faturanızda tasarruf edersiniz. Evet, maltepe kombi petek temizliği hem sağlığınız hem de faturalarınız için kesinlikle işe yarayan bir hizmetttir.

Profesyonel hizmet alın.

Hemen Servis uzman ekibinden ihtiyacınız olan hizmeti kolayca alın. Hemen randevu formunu doldurarak en kısa süre içerisinde sizi ziyaret etmemizi sağlayın.

Ad Soyad alanı hatalıdır.
Cep Telefonu alanı hatalıdır.
İletmek İstediğiniz Ek Bilgi (Zorunlu Değildir) alanı hatalıdır.