Kartal Kombi Petek Temizliği

Kartal Kombi Petek Temizliği

Kartal Kombi Petek Temizliği Nedir?

Kartal kombi petek temizliği hizmetimiz, profesyonel cihazlarımızla adresinize gelerek kombi peteklerinizin temizliğini gerçekleştirdiğimiz bir hizmettir. Kartal kombi petek temizliği ile peteklerinizin içinde biriken kirli su, yüksek basınçlı cihazlarımız yardımıyla dışarı atılır ve tıkanmış alanlar açılarak peteklerinizin tam performansla ısıtma yapması sağlanır.

Kartal kombi petek temizliği fiyatı ne kadar?

Kartal kombi petek temizliği fiyatları, evinizdeki petek sayısına göre değişiklik gösterebilir. Kartal kombi petek temizliği hizmetimiz, 950₺ fiyatıyla verilmektedir. Evinizde daha fazla petek bulunuyorsa her petek için ek ücret alınabilir. Kartal bölgesine özel sık yapılan kampanyalarımızla uygun fiyatlı kombi petek temizliği hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Kartal kombi petek temizliği neden yaptırılmalı?

Petekler, zamanla kirli suyun dolaşımı nedeniyle sağlıksız bir ortam oluşturabilir. Ayrıca bu kirli su, peteklerinizde tıkanmalara yol açarak ısı verimliliğinde ciddi düşüşler yaşamanıza neden olabilir.

Kartal kombi petek temizliği ne kadar sıklıkla yapılmalı?

Kombi petek temizliğinin en az 2 yılda bir yapılmasını öneriyoruz. Böylece petekleriniz maksimum ısıtma kapasitesinde çalışır ve kir, pas gibi etkenler yüzünden çürüme riski azalır. Ayrıca düzenli bakım, kombi peteklerinizin uzun ömürlü olmasını sağlar.

Kartal kombi petek temizliği garantili mi?

Kartal kombi petek temizliği hizmetimiz, 1 yıl garanti kapsamındadır. Bu süre zarfında almış olduğunuz hizmetten kaynaklı her türlü sorun ücretsiz olarak çözülmektedir.

Kartal kombi petek temizliği faydalı mı?

Kartal kombi petek temizliği sonrası petekleriniz tam kapasiteyle çalışarak maksimum ısıtma sağlar. Bu da kombi cihazınızın daha az enerji harcayarak doğalgaz faturalarınızda tasarruf etmenize olanak tanır. Hem sağlık hem de maliyet açısından kombi petek temizliği kesinlikle faydalı bir hizmettir.

Profesyonel hizmet alın.

Hemen Servis uzman ekibinden ihtiyacınız olan hizmeti kolayca alın. Hemen randevu formunu doldurarak en kısa süre içerisinde sizi ziyaret etmemizi sağlayın.

Ad Soyad alanı hatalıdır.
Cep Telefonu alanı hatalıdır.
İletmek İstediğiniz Ek Bilgi (Zorunlu Değildir) alanı hatalıdır.